torsdag 22 januari 2015

Kraftigt förlänga livslängden på dina ömtåliga grönsaker och sluta lämna dem att ruttna

Med färska grönsaker, utom synhåll = ur sinne = ruttna grönsaker kastas bort. Istället för att sätta paprika, gurka, tomater, etc. i grönsakskorgen längst ner i ditt kylskåp, lägg dem i verktyget / smör soptunnor i kylskåpsdörren. Du ser dem varje gång du öppnar kylskåpet och detta kommer att påminna dig att använda dem. Lägg en hopvikt papper handduk på golvet i bin och sätta dina skurna lök, paprika, tomater, avokado etc. sidan nedåt direkt på pappershandduk - det kommer att reglera fukten i grönt utan att låta dem vara våt tillräckligt för att ruttna. Jag ändrar inte ut handduken tills det är brutto, men gör som du tycker passar. Grönsakerna helt enkelt inte förstöra. Lägg en vikt bit hushållspapper i påsen med någon säckar veg såsom baby morötter, rivna morötter, säckar sallad, etc. Återigen kommer detta absorberar vatten och eliminera kondens som främjar förstörelse, och samtidigt hålla dem fuktiga och fräscha. Detta trick fungerar även efter svamp, jordgubbar, etc .-- alla producerar att bytet i närvaro av fritt vatten eller att svettas vätska när det åldras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar